CégMentor, ahol céged újból lendületre kap

CégMentor, ahol céged újból lendületre kap

Kereskedelmi rendszerek szakértőjeként a cégeknek, márkáknak személyre szabott, gyakorlatban működő kereskedelmi modellt alakítok ki.

Célcsoportomat olyan cégek alkotják, akik forgalmat szeretnének növelni.

Egy cég életében a folyamatos forgalmi növekedés biztosítja a vállalkozás jövőjét. Mindenki fél a megtorpanástól, a visszaeséséről pedig ne is beszéljünk. A forgalmi növekedés a cég motorja.  Amennyiben a fejlődés üteme nem szolgálja ki a motort, akkor az üzemanyag hiányába leáll.

Kereskedelmi rendszerek szakértőjeként több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezek a hazai gyártók, forgalmazok, szolgáltatások területén. A közös munka során kialakítjuk a legoptimálisabb kereskedelmi modellt a vállalkozásodnak. A személyre szabott eladási technikák, módszerek és értékesítési csatornák megfelelő ötvözetétől egyedivé válik a terméked a piacon.

Eszközök végtelen tárházából válogatva, egymásra épülve rakjuk össze a kereskedelmi rendszert. A modell összeállításánál fontos szempont, hogy valamelyest időálló legyen, azaz folyamatosan ne kelljen a rendszer alapjait újra gondolni. Az energiát immár a rendszer működtetésére és nem annak foltozgatására kell majd fordítani.

*online*offline*gyártó* forgalmazó*szolgáltató*üzlet *webáruház*infótermék* kiskereskedés*nagykereskedés* marketing* árképzés* üzletkötő* tartalom marketing* konkurencia*

Mi is a rendszer? – tudományos megközelítésben

A „rendszer” fogalma nagyon alapvető, így szigorúan nem definiálható. Tartalmának meghatározásához először azt kell tisztázni, hogy konkrétan mit kell a rendszernek elérnie, és milyen eszközöket és eljárásokat használ a folyamatban a cél elérésére.

A rendszer paraméterei: bemenet, folyamat, kimenet, visszacsatolás-szabályozás és a korlátozás.

Mi is a rendszer?- kereskedelmi megközelítésben

A jelenlegi kereskedelmi folyamatok feltérképezése alapján – cégmegvilágítás – a kereskedelmi stratégia kialakítása, azaz a bemenet.  A stratégia megvalósítása maga a folyamat. A növekvő forgalom pedig a végeredmény, avagy a kimenet. A rendszerek előnye, hogy szabályozott körülmények kapcsán, előre meghatározott tervszámok mentén érik el a céljukat.

Cég megvilágítás

Kereskedelmi stratégia összeállítása

Használati kézikönyv saját megvalósítás esetén

Tanácsadó felügyelete alatt történő megvalósítás

Amennyiben szeretnél többet megtudni a bevételt növelő kereskedelmi technikákról, akkor keress bátran.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.