Rólam mondták

„Szerettem veled dolgozni, mert kitartó, egyenes és megbízható ember vagy. Átláttad a folyamatokat, szerettél a dolgok végére járni és mindezt úgy tetted, hogy nem gázoltál át senkin, emberi módon bántál a kollégáiddal,az elején még talán túl sok érzelmet vittél bele( de a nők ilyenek ?, viszont ahogy gyűjtötted a tapasztalatot, magabiztos lettél és határozott . Természetesen ez az eredményeidre is kihatott. „

Lucenko Viktória, Országos Kontrolling Igazgató Auchan Magyarország Kft

 

„Csak három szó, ami eszembe jut

Profizmus

az embernek hiába vannak ötletei,ha nem tudja hatékonyan alkalmazni, Timi segítségével nem kell vért izzadni,hogy megvalósuljanak.

Bizalom

nem kell azon gondolkodnom,hogy valóban minden infót kiadhatok-e, tudom,h minden jó helyen van nála.

Precizitás

Most már biztos nem marad el semmilyen határidő és nincs halogatás, mert Timi eredményorientált és addig “zaklat” amíg a rám vonatkozó feladatokat el nem végzem.

Amióta együtt dolgozunk, kevesebb hárul rám és minden könnyebb, mivel nem csak én gondolkozom.

Princz Krisztin, Ügyvezető Krisztina Farm Kft. 

 

“A magabiztosságod és a lendületed magával ragadott minket is. Erre nagyon emlékszem. A csapatod vezetőnek tekintett Téged, de ugyanakkor közvetlen volt a kapcsolatod mindenkivel. Amit én kedveltem hogy ki mertél állni a véleményed és az elképzelésed mellett. ”

Borbélyné Szabó Diána, Beszerző Auchan Magyarország Kft. 

 

“Elég következetes voltál mindig, mint vezető. Akit megismertél a munkában engedted kibontakozni és mindig meghallgattad az ötleteit.  Reálisan mindig az eredményesség volt a középpontban, akár gazdasági, akár munkaerő vagy logisztikai szempontból néztél egy adott feladatot.  Ami még fontos, a számok soha nem hazudnak, és te ezzel mindig tisztában voltál. Ami nagyon jó, mert így tudtad mindig kiszámíthatóan hozni az eredményeket és ez persze nekünk mint alattvalóknak fontos volt. ”

Végh Ottó , Osztályvezető Auchan Magyarország Kft.